Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe.

Modalitati de livrare

MODALITATI DE LIVRARE

Bunurile vor fi livrate in sistem de curierat sau prin societati de transport cu care Kadrax Intermed colaboreaza. In cazul in care Cumparatorul agreaza o anumita societate de transport sau curierat, acesta va instiinta Reprezentantul Kadrax Intermed in momentul lansarii Comenzii, Cumparatorul urmand sa suporte costurile de transport.

Furnizorul nu va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii de orice fel ai Cumparatorului implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Daca Bunurile sunt livrate in stare deteriorata Cumparatorul este obligat sa instiinteze reprezentantul Kadrax Intermed de acest fapt si sa mentioneze pe documentul de transport starea de deteriorare in care a Bunul a fost livrat.Orice reclamatie dupa ce documentul de transport a fost semnat fara a specifica starea de deteriorare a Bunului si fara a anunta Kadrax Intermed , nu va fi luata in considerare.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, colaboratorii nostri vor reveni inca o data dupa ce reusesc sa ia contact cu acesta, dupa care Comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, Cumparatorul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie Contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

In cazul in care nu se poate executa Contractul din cauza faptului ca Bunul nu este disponibil, Kadrax Intermed va informa Cumparatorul despre acest lucru, urmand sa stabileasca de comun acord data la care pot fi livrate Bunurile.

COSTURI TRANSPORT

Costurile de transport se stabilesc telefonic cu reprezentantul Kadrax Intermed, in functie de cantitatea comandata si locatia livrarii.

Back